Bedenktijd

Bedenktijd

Je hebt op alle aankopen die je als consument doet een wettelijke bedenktijd 14 dagen. De bedenktijd (of: herroepingstermijn) verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je (of iemand die jou heeft aangewezen als ontvanger) het product fysiek in bezit krijgt. Dit is het moment dat de ontvanger het pakket in handen krijgt en niet de vervoerder. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, moet je ons schriftelijk (dus per post of e-mail) op de hoogte stellen dat je jouw aankoop wil retourneren/herroepen.

Je kunt jouw retour hier aanmelden. Wil je jouw bestelling retourneren? Dan hoef je er alleen voor te zorgen dat wij jouw verzoek binnen de vastgestelde bedenktijd ontvangen. Dan heb jij aan jouw verplichtingen voldaan en gaan wij aan de slag met jouw verzoek!

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen terug die je tot op dat moment hebt gedaan. Dat zijn de kosten inclusief afleverkosten. We betalen het bedrag zo snel mogelijk aan je terug, maximaal binnen 14 dagen nadat we van jou hebben gehoord dat je jouw bestelling wil herroepen/annuleren/retourneren.

Let op: als je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Terugbetaling

Je krijgt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee je hebt betaald, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij rekenen in ieder geval geen kosten voor zulke terugbetalingen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of wanneer je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden. Dit is afhankelijk van welke situatie zich eerder voordoet.

Terugsturen

Wanneer wij jouw melding van herroeping hebben ontvangen, dien je binnen maximaal 14 dagen de producten ongebruikt en onbeschadigd aan ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent dus op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De retourkosten van het terugsturen van de producten komen voor jouw rekening. Als je de fiets zelf naar onze winkel terugbrengt is dit uiteraard gratis, voor het ophalen van jouw retourfiets rekenen wij €39,95.

Retouradres accessoires:

Savannahweg 64
3542 AG, Utrecht