Retourneren

 

Retourneren van mijn bestelling

Het kan voorkomen dat je jouw bestelling wil retourneren. Lees daarvoor eerst goed onze retourvoorwaarden door. Hieronder vind je onze retourprocessen.

 

Fiets retourneren

Om een fiets te retourneren vul je eerst het retourformulier in. Mail deze vervolgens naar [email protected]. Binnen 5 werkdagen nemen wij jouw retourverzoek in behandeling.

Als wij jouw retourverzoek goedkeuren, dan kun je ervoor kiezen om de fiets in te leveren bij ons de winkel. Je kunt er ook voor kiezen om de fiets thuis op te laten halen. Retourneren in onze winkel is gratis. Voor het ophalen van je fiets brengen wij € 39,95 in rekening. Dit bedrag houden wij in op het terug te betalen aankoopbedrag, behalve als de fiets verkeerd of beschadigd is geleverd.

Download hier het formulier voor het retourneren van fietsen

 

Accessoire retourneren

Om een order te retourneren met alleen accessoires vul je eerst het retourformulier in. Mail deze vervolgens naar [email protected]. Binnen 5 werkdagen nemen wij jouw retourverzoek in behandeling.

Als wij jouw retourverzoek goedkeuren, dan kun je ervoor kiezen om de accessoires in te leveren bij ons in de winkel. Wil je de accessoires liever naar ons terugsturen, dan is dat ook mogelijk. Stuur in dat geval de accessoires in een voldoende gefrankeerde doos naar het volgende adres:

Buykie
Savannahweg 64
3542AW Utrecht
t.a.v. Klantenservice

Download hier het formulier voor het retourneren van accessoires